Sziasztok! Mostanában egyre többször látok új online felületeket, és egyre inkább érdekel, ti mennyire szeretitek kipróbálni az újdonságokat? Én általában azt nézem meg elsőként, hogy mennyire logikus a felépítés, mennyire gyorsan lehet megtalálni a fontos részeket, és mennyire kellemes a használat első percekben. Sokszor már ez eldönti, maradok-e vagy tovább keresgélek. Szerintetek a kinézet vagy inkább a funkcionalitás a fontosabb? Engem az is érdekel, hogy mennyire aktívak a felhasználók, és van-e folyamatos frissítés, ami élővé teszi az egészet. Ti milyen szempontok alapján döntötök?
20 Views

Igazából nemrég olvastam egy nagyon érdekes összefoglalót, ami kifejezetten az online felületek működését és a különböző ajánlatokat magyarázta el érthetően. Nekem különösen tetszett, hogy nem volt túlbonyolítva, hanem egyszerűen, példákkal mutatta be a lényeget, így könnyű volt követni. Szerintem másoknak is érdemes ránézni
, mert segít jobban megérteni, mire érdemes figyelni, ha valaki új platformot próbál ki. Összességében nagyon hasznos olvasmány volt, mert tisztábban látom, mire érdemes figyelni a jövőben.