top of page

Autismrec Group

Public·253 members

Nik Shevchenko
Nik Shevchenko

Sziasztok! Mostanában egyre többször látok új online felületeket, és egyre inkább érdekel, ti mennyire szeretitek kipróbálni az újdonságokat? Én általában azt nézem meg elsőként, hogy mennyire logikus a felépítés, mennyire gyorsan lehet megtalálni a fontos részeket, és mennyire kellemes a használat első percekben. Sokszor már ez eldönti, maradok-e vagy tovább keresgélek. Szerintetek a kinézet vagy inkább a funkcionalitás a fontosabb? Engem az is érdekel, hogy mennyire aktívak a felhasználók, és van-e folyamatos frissítés, ami élővé teszi az egészet. Ti milyen szempontok alapján döntötök?

20 Views
Dmitro Pavlenko
Dmitro Pavlenko
4 hours ago

Igazából nemrég olvastam egy nagyon érdekes összefoglalót, ami kifejezetten az online felületek működését és a különböző ajánlatokat magyarázta el érthetően. Nekem különösen tetszett, hogy nem volt túlbonyolítva, hanem egyszerűen, példákkal mutatta be a lényeget, így könnyű volt követni. Szerintem másoknak is érdemes ránézni

, mert segít jobban megérteni, mire érdemes figyelni, ha valaki új platformot próbál ki. Összességében nagyon hasznos olvasmány volt, mert tisztábban látom, mire érdemes figyelni a jövőben.

Members

bottom of page