top of page

Autismrec Group

Public·228 members

crazy thief322
crazy thief322

Я прийшла до цього бренду через постійне розчарування в масмаркеті, бо купуєш річ, вона виглядає нормально перший раз, а потім швидко втрачає вигляд, і це реально дратує. Хотілось знайти щось більш стабільне, щоб не міняти гардероб кожні пару місяців.

8 Views
th bes
th bes
23 mar

У мене теж був момент, коли захотілось перейти на більш якісний одяг, але без фанатизму і без космічних цін. Я натрапила на жіночий одяг 25 Union випадково, здається через рекомендації, і спочатку просто проглянула, що у них є. Потім повернулась ще раз, бо деякі речі запам’ятались, і вирішила замовити. Перше, що сподобалось — це простота, але не в поганому сенсі, а така, яку легко носити кожен день. Речі не кричать, але виглядають акуратно. Я взяла сукню і ще одну базову річ, і вони реально стали частиною повсякденного гардеробу. Ще помітила, що вони не втрачають форму після прання, і це для мене великий плюс. Зараз іноді просто заходжу подивитися нові колекції, навіть якщо нічого не планую купувати, бо цікаво, що вони додають. І загалом є відчуття, що бренд росте і розвивається, а не стоїть на місці.

Members

bottom of page